Troeven

Hornicub totaalinterieur slaat de brug tussen de creativiteit van het ontwerp en de kwaliteit van de realisatie. Wij staan voor de alles omvattende realisatie van elk denkbaar interieurproject en bieden daartoe alle bouw- en technische specialiteiten, alsook omkaderende services, die aan bod kunnen komen bij de uitvoering.
Hornicub totaalinterieur biedt de opdrachtgever ongeacht de projectomvang en de stijlrichting één centraal aanspreekpunt voor de gecoördineerde uitvoering van alle werken met het grootste respect voor budget en timing.
Ondanks de specialisatie in de totale realisatie van projecten, laten we onze klanten de volledige vrijheid een à la carte keuze te maken uit ons aanbod volgens hun individuele verwachtingen.

Hornicub totaalinterieur beschikt over modern uitgeruste werkplaatsen en ervaren medewerkers voor de uitvoering op maat van alle meubel- en schrijnwerk. Wij verwerken alle houtsoorten - inclusief echt houtfineer en zelfs massief hout - en beschikken over een eigen lakafdeling. Bovendien hebben we de nodige expertise in huis voor de al dan niet gecombineerde verwerking van materialen als aluminium, staal, kunststoffen, zink en koper. Onze deskundige technische afdeling zorgt voor het omzetten van de creatieve ontwerpen naar technische werktekeningen voor het aansturen van de productie.

De ervaren werfleiders hebben oog voor eventuele detailaanpassingen tijdens de uitvoering van de werken. De structuur van
Hornicub totaalinterieur laat toe hierop flexibel en alert in te spelen in het belang van een optimaal eindresultaat.